A doua etapa a week-end-ului grecesc desfășurat pe circuitul Serres a avut loc duminica și nu a consemnat schimbări semnificative față de prima zi. 

SUPERBIKE

La fel ca în cursa de sâmbătă, bulgarul Martin Choy a defilat pe pista elenă și a obținut o victorie facilă, terminând la peste 10 secunde în fața românului Robert Mureșan. Pilotul clubului VIK Power Arad a câștigat duelul pentru locul secund împotriva conaționalului Cătălin Cazacu, reușind astfel sa mai pună câteva puncte la general între el și rivalul său. Top 5-ul a fost completat de localnicul Georgios Markesinis și bulgarul Dimitar Mitov.

La general, diferența dintre Mureșan și Cazacu a crescut la 40 de puncte, cu 50 rămase în joc.
SUPERSPORT

Ionel Pascotă nu a fost nici în a doua manșa capabil sa ii pună probleme lui Dimitris Karakostas, grecul impunându-se la o diferență enorma, de peste 13 secunde, în fața românului. Podium a fost completat de Alexander Georgiev. Al doilea cel mai bine clasat român a fost Adrian Petrovici, care a încheiat pe 6, în spatele bulgarilor Boyan Bonchev și Plamen Petrov.
FORMULA 1000

Daca primele doua întreceri au fost lipsite de istoric, clasa Formulei 1000 a fost ceva mai strânsă. Harun Akgun a luat steagul în pătrățele la 3.212 secunde în fața lui Murat Duvenci, acesta din urma adjudecându-și locul doi la doar 0.126 în fața lui Petar Balakov. Cel mai bun român s-a clasat pe 7, în persoana lui Cristian Guță.
FORMULA 600

Ali Efe Yegin nu a întâmpinat probleme în a se impune în cursa Formulei 600, trecând finish-ul la peste 7 secunde în fața lui Krasimir Mihaylov, care la rândul sau a încheiat la mai mult de 7 secunde peste locul 3, Todor Mechenski.
Lupta pentru titlul național dintre Giorgio Versaci și Florin Bîrlădeanu a continuat, din nou cu un verdict nefavorabil pentru prietenul nostru. Versaci a încheiat al 5-lea și Bîrlădeanu al 9-lea, italianul mărindu-și astfel ecartul la general la 8 puncte.

SP125 & SP250

Clasele mici au avut din nou de suferit din cauza lipsei de participanți, pe grila aliniindu-se, la fel ca sâmbăta, doar 4 piloți la fiecare clasa.

La 125, Milen Georgiev s-a impus la peste 6 secunde în fața lui Hristian Buzalkovski. Julieta Lenkova a completat podiumul, iar Tanya Ivanova a încheiat clasamentul.

La 250, din lupta pentru victorie dintre Kadir Erbay și Yigit Fazli Ercelik a ieșit învingător primul dintre cei menționați, în timp ce ceilalti 2 participanți au fost la ani lumina distanta. Stefan Bengic a fost al treilea și Taha Cambazoglu al patrulea, ambii venind la mai bine de un minut în spatele primilor doi.

credit foto – Federația Română de Motociclism/ Andrei Gemes