Zach Osborne a obținut o victorie categorică în a doua etapă a clasei 250 East.

După victoria lui Joey Savatgy de la Arlington și după ghinionul din finalul manșei din Texas, Zach Osborne își dorea foarte mult revanșa în Georgia Dome-ul din Atlanta.

Debutul cursei i-a aparținut lui Jordon Smith, cel care și-a adjudecat holeshot-ul. În spatele său, debutantul francez Dylan Ferrandis nu a rezistat presiunii și și-a început sarabanda greșelilor.

Tot Ferrandis l-a scos în decor pe Adam Cianciarulo și i-a furat acestuia orice șansă la o clasare în top cinci. Apoi, neșansa l-a lovit din nou pe francez și după o trântă destul de zdravănă era aruncat pe locul 16, la un tur în spatele noului lider, Zach Osborne.

Pilotul de la Husqvarna și-a continuat nestingherit drumul către prima victorie din carieră. Mai mult, Osborne nu a dat semne de oboseală în nici un moment și a rulat într-un ritm alert, dar constant pe tot parcursul Main Event-ului.

În spatele său, Jordon Smith și Alex Martin s-au tamponat, iar primul a pierdut câteva poziții importante în economia campionatului și a încheiat pe locul al cincilea manșa din Atlanta.

De acest acroșaj a profitat din plin Joey Savatgy, cel care a încheiat pe poziția a patra și care deși a pierdut plăcuța roșie de lider al campionatului a mai diminuat din daune.

În clasamentul general, Zach Osborne a preluat plăcuța roșie de lider. Americanul de la Husqvarna are 45 de puncte, cu două peste Joey Savatgy și cu șapte mai multe decât Jordon Smith.

Următoarea etapă a clasei 250 East va avea în această sâmbătă loc la Toronto.

 

credit foto: crossprensa.com.ar