O nouă știre a făcut vâlvă în campionatul mondial de motociclism viteză. Valentino Rossi și Luca Marini vor face schimb de locuri începând cu etapa din Argentina.

Această știre a devastat legiunea impresionantă de fani Valentino Rossi. Echipat cu o șapcă inscripționată cu numărul 46, un fan anonim a decis să rupă tăcerea declarând următoarele.

De acum încolo voi urmări doar Moto2. E cea mai proastă veste pe ziua de azi. Nu știu ce e în capul celor de la Yamaha.

Vizibil nemulțumit de prestația motocicletei Yamaha din ultima perioadă, Valentino Rossi își va încerca norocul în Moto2. La scurt timp după comunicatul oficial pus la dispoziție de Yamaha, italianul a declarat următoarele:

E sfârșitul unei epoci. Rossi se mută la Moto2, e oficial. Dar nu vă temeți, căci Marini seamănă cu mine, așa că în rezultate, nu va fi vreo mare diferență.

Vizibil emoționat de vestea primită, Luca Marini a plecat spre motorhome-ul Yamaha cu lacrimi în ochi, nu înainte de a face o scurtă declarație de presă.

Le mulțtumesc celor de la Yamaha pentru oportunitatea oferită. Bineînțeles, acordul prevede ca eu să concurez cu numărul lui Vale, iar Vale cu al meu. Așadar, numărul 46 va rămâne, iar diferențe de rezultate nu vor fi, doar suntem frați.

Această mutare va avea loc începând de astăzi, 1 aprilie 2016.